Известие

Collapse
No announcement yet.

AR 33 1.5

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тази година ще може ли да я видим на някое мероприятие?
    Now: 156 2.5 V6 24V
    Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
      Тази година ще може ли да я видим на някое мероприятие?
      Надявам се, че да
      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
      Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
      Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

• Дайте мнение за тея убавици. Размер гуми? Гледам че обиколката на фабричния размер пасва на 195/45/15. Оригинално е 175/50/15. Минимума е за 7J, но не искам по широка гума май на това купе. Пък и този размер има избор на гуми.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Comment

• 195/50/15 е най-масовия размер и като цена е най-евтин. 195/45 ще е много ниска гума. 195/55 също мисля няма да е зле, но там цената е по-висока.
          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
          sigpic

Comment

• Аз ги карам със 195/50/15 и нямам никакви оплаквания.
            Евтини гуми, оптимален размер.
            Attached Files
            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• И аз мисля, че 195/50/15 ще бъде най-подходящ размер, намират се също и 205/50/15, но на практика разликата ще бъде минимална, единственият ми съвет е да не слагаш гуми по-ниски от 50мм., защото просто ще бъде прекалено вандалско изпълнение спрямо тези хубави джанти!
              alfa romeo sprint 1984

Comment

• Такива ще са. Наистина и обиколката е почти до фабричната просто ме притесняваше че е минимума за 7J, но все пак го дават допустим размер.

Comment

• Миналата година ги разцепих от газ на пистата и не мръднаха. Няма да имаш никакви проблеми.
                  145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• 175/55 15 е по-близо до стандартните размери. Ако беше и 6J Ронала
                    195 и отгоре са като за бегачки или коли с хидравлика като на 155/156. Има вече гуми 185 ширина, които 1.5 105 кс няма да може да превърти и на мокро.
                    1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                    и делта

Comment

• Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
                      175/55 15 е по-близо до стандартните размери. Ако беше и 6J Ронала
                      195 и отгоре са като за бегачки или коли с хидравлика като на 155/156. Има вече гуми 185 ширина, които 1.5 105 кс няма да може да превърти и на мокро.
                      Това ми е ясно ама с тези няма как по-малки. Хидравликата не ме бърка. А двг-то още е под въпрос. И вече гумите чакат. Не знам конуса на болтовете дали ще пасне, но скоро ще разберем.
                      Attached Files

Comment

• Обичам ви! Искам и аз да съм толкова див и със занижена социална отговорност!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Конуса не е ли на всички форумни 60 градуса?
                          Хидравликата имах предвид че страда откъм рейка/та.
                          165/60 карах на 2,5 бара на 15х7 ЕТ27 ,
                          смених ги защото и те опират в калниците на стара делта
                          и увличаха всяко потегляне да е при 4500об/мин
                          За градско през дупките и нормално каране си бяха в ред.
                          https://willtheyfit.com
                          1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                          и делта

Comment

• Друго е. Трябваше да сложим по къси болтове, но нека са нови. ��
                            Last edited by ivan_petkov_stz; d.m.y г., 08:35.

Comment

• Ихаааа, много хубава кола имаш колега - продава ли се

Шегувам се разбира се. Поздравления за крайния резултат.
                              Колата е веднъж!
                              alfa romeo sprint 1984

Comment

• Днес си поиграх да източа това масло че не го знам кой набор е. Сложих някакво временно 10w40 mannol докато стигне до читав сервиз и пак ще го сменя.

Капачката на маслото, както личи има доста гняс по нея😟. Каквото и да значи това.

Амортисьорите не ги разбрах отново какви са при това, че са доста корозирали и бояджията е минавам там наред 😁

Взех и нова решетка, която трябва да боядисам черна, но не ми е до нея сега при положение че има толкова трагични моменти по окачването.

Имате ли идея какво/къде е релето, от което имам нужда за да светнат халогените?

Comment

Working...
                                X